هموار کنکور

هموار کنکور به دنبال راهی برای هموار کردن کنکور

هموار کنکور

هموار کنکور به دنبال راهی برای هموار کردن کنکور

هموار کنکور به دنبال راهی برای هموار کردن کنکور,کنکوری,تست,جزوه,کتاب,نمونه سوال,مشاوره,روانشناسی,آمنه علیخانی,پادکست,گویندگی
کلمات کلیدی

پاورپوینت

کتاب

هموار کنکور

حسابداری دولتی و بودجه ای

طراحی بهینه ژنراتور سنکرون مغناطیس پایدار

پروپوزال

پروپوزال رابطه شیوه های فرزند پروری و شخصیت با خودکشی

پلان چیست؟

تاثیر پرخاشگری بر سلامت روانی

طراحی

اصول و روشهای پروپوزال نویسی

200 تست نظریه های مشاوره و روان درمانی

کرونا و تعویق پی در پی کنکور

کرونا

شرکت در کنکور با ماسک و دستکش

رمان پسر مسیحی و دختر مسلمان

طرح توجیهی بسته بندی روغن نباتی

طرح توجیهی کارخانجات تولید کنستانتره آبمیوه

طرح توجیهی مجتمع طلای سبز قم

طرح توجیهی تولید به لیمو و خیارشور

گزارش کارآموزی تولید قطعات خودرو

تحقیق تکنولوژی تولید ماست کم چرب

طرح توجیهی گارگاه عروسک سازی

طرح توجیهی شرکت صنعتی هنکل

طرح توجیهی تولیدی چراغ های اضطراری

طرح توجیهی قانون تجارت الکترونیکی

طرح توجیهی صنایع چوب

پروژه درس کارآفرینی در مورد طرح توجیهی تعمیرات سخت افزار

طرح توجیهی کامل نصب و راه اندازی کارخانه کیک و کلوچه

پروژه درس کارآفرینی

غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی

غنی سازی  برنج نیم پخته   با اسید فولیک : پذیرش  مصرف کننده و ارزیابی  احساسی دسته: مقالات آموزشی و کمک آموزشی
بازدید: 52 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 1249 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 21

تعداد صفحات انگلیسی 21 صفحه (5312 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 20 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

 

قیمت فایل فقط 21,000 تومان

خرید

نمونه ترجمه
چکیده

غنی سازی اسید فولیک از طریق اندکی جوشاندن  در برنج، به طور قابل توجهی افزایش مقدار اسید فولیک در دانه خام و پخته شده را افزایش داده است. با این حال، اندکی جوشاندن، به صورت همزمان تغییراتی در ویژگی برنج ایجاد می کند که ممکن است پذیرش مصرف کنندگان از برنج غنی شده را تحت تاثیر قرار دهد. دو مطالعه پذیرش مصرف کننده بر اساس ویژگیهای بصری و طعم و مزه با یک نمونه مصرف کننده عمدتا آسیایی به منظور بررسی این موضوع انجام شد.
در مطالعه 1، پذیرش بصری مصرف کننده از برنج نیم پخته غتی شده (UF 1، UF 2 و UF 3) مورد بررسی قرار گرفت. پذیرش بصری از سه نمونه برنج نیم پخته خام غنی شده با یک شاهد برنج نیمپخته  تجاری، مقایسه شد.
در مطالعه 2، برنج نیم پخته خام غنی شده با برنج سفید تجاری فاقد غنی سازی مخلوط شد و در معرض پخت و پز قرار گرفت.

قیمت فایل فقط 21,000 تومان

خرید

برچسب ها : غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۲/۱۳
payamat payamat

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی